Home

Home

Beste vrienden,

Welkom op mijn website en alvast veel plezier met het rondkijken en luisteren.

Afgelopen januari was de CD presentatie van de nieuwe CD van het Pieter Bast E.S.P. Quintet “La Condition Humaine” in een uitverkochte Willem Twee Concertzaal / De Toonzaal in Den Bosch featuring Michael Rörby – Trombone/EFX; Bert Lochs – Trompet/Bugel/EWI/EFX; Mike Roelofs – Fender Rhodes/EFX; Jasper Somsen – Contrabas en Pieter Bast – Drums. Deze CD wordt fysiek uitgebracht door het label BUZZ Music Records en digitaal uitgebracht door het label NewJazzAdventure Recordings. Wij zijn superblij met het resultaat van deze nieuwe CD en hopen dat jullie het ook heel tof vinden. Nieuwsgierig? Ga dan in de navigatiekolom naar E.S.P. Quintet en klik dan op PROMO – La Condition Humaine.

Als je graag een CD zou willen kopen kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een berichtje met je naam en adres (ga hiervoor naar contact of klik op het Mail-icoontje bij de media links), en voor €15,00 (excl. verzendkosten) ben je de trotse eigenaar van onze nieuwe CD en steun je hiermee ook een bijzonder goed doel: “Sounds of Change”.


In een tijd waar waarin veel mensen op zoek zijn naar een veilige omgeving, in de hoop op een betere toekomst, maar onderweg op gevaar, onbegrip en weerstand stuiten, is “La Condition Humaine” bedoeld als tegenwicht tegen de ellende die de mens zelf veroorzaakt. Een krachtig, positief en hoopvol geluid voor de toekomst.
Een deel van de opbrengst van de verkoop van deze CD schenken wij aan “Sounds of Change”. Een organisatie die de helende kracht van muziek brengt naar getraumatiseerde kinderen in en uit conflictgebieden. Kijk voor meer informatie over deze mooie organisatie op www.soundsofchange.org

Verder zijn er dit jaar weer een aantal concerten met de Marnix Busstra Band, een paar bijzondere concerten met het Paul van Kemenade “Classic” Quintet en een mooie serie concerten met bijzondere gasten in “Luxor Live”, Arnhem met de Guus Tangelder Big Band.

Voor eventuele vragen en opmerkingen kun je altijd even een berichtje sturen (ga hiervoor naar contact of klik op het Mail-icoontje bij de media links).

Groetjes